Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Προφίλ: Francesca Zanninotti

Η Francesca Zanninotti ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στην Italgas το 2003. Για περίπου τρία χρόνια ήταν αρμόδια για τον έλεγχο και την αναφορά επενδύσεων.

Το 2007 ανέλαβε την πρώτη της αποστολή στον τομέα της λειτουργίας, αρχικά ως τεχνικός λειτουργός και μετά από λίγους μήνες διορίστηκε ως «Επικεφαλής του Κέντρου Λειτουργιών Moncalieri», διαχειριζόμενη τις δραστηριότητες διανομής αερίου.

Από το 2008 έως το 2010 έγινε «Διευθυντής Εργοστασίου της Βόρειας Περιφέρειας», με ευθύνη για τη διατήρηση συνεχούς λειτουργίας του αποδεκτού επιπέδου μείωσης, απόσυρσης και ηλεκτρικών συστημάτων, σύμφωνα με τα επίπεδα ασφαλείας και διατήρησης της παροχής υπηρεσιών, τους νομικούς κανονισμούς, τα πρότυπα της εταιρείας και τις τεχνικές ανάγκες.

Στη συνέχεια διορίστηκε ως “Επικεφαλής του Τομέα Τεχνολογικής Καινοτομίας και Υπηρεσιών”, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις δραστηριότητες της τεχνολογικής και κανονιστικής καινοτομίας, συντονισμό των συστημάτων και διαδικασιών, προγραμματισμένη αναζήτηση διαρροών και έλεγχο οσμοποίησης και επαλήθευσης εγγράφων. Λειτουργεί κυρίως σε δύο κατευθύνσεις: την τυποποίηση των διαδικασιών και την παρακολούθηση και υποστήριξη των λειτουργικών μονάδων για τη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της Αρχής, ειδικότερα όσον αφορά τα τεχνικά και εμπορικά πρότυπα ποιότητας.

Κατά την περίοδο 2013-2015 διατηρούσε τη θέση του “Διαχειριστή Περιφέρειας” για την Snam Rete Gas στη Νοτιοανατολική περιοχή.

Επανήλθε στην Italgas τον Ιούλιο του 2015, κατέχοντας αρχικά το ρόλο του “Διαχειριστή Συντονισμού Δικτύου και Λειτουργικού Ελέγχου” έως τον Μάρτιο του 2017 και στη συνέχεια διορίστηκε ως “Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACAM Gas και Επικεφαλής του Liguria Hub”.

Από τον Μάιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2020, ήταν υπεύθυνη για τη “Τεχνολογική Καινοτομία” με άμεση αναφορά στον CEO της Italgas Reti SpA.

 Τον Δεκέμβριο του 2019 διορίστηκε ως “Διευθύνουσα Σύμβουλος της Medea”.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
για να δειτε την πορεία της αίτησής σας