Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού 16.03.2020

 

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), θέτει σε άμεση εφαρμογή το Πρωτόκολλο Επιχειρησιακής Συνέχειας, με γνώμονα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων της και των πολιτών.

Παράλληλα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΔΕΔΑ αναστέλλει για προληπτικούς λόγους από σήμερα και μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία των κεντρικών της γραφείων στον Πύργο Αθηνών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και διασφαλίζοντας, παράλληλα, την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας.

Η ΔΕΔΑ έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας, το οποίο επικαιροποιείται διαρκώς με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την παροχή του φυσικού αερίου σε όλους τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΔΑ ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 εκτεταμένο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εργασίας μέσω της παροχής της απαραίτητης πληροφοριακής υποδομής στους εργαζόμενους, ώστε να προσφέρεται το σύνολο των υπηρεσιών στους καταναλωτές και τους συνεργάτες με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών ασφάλειας. Ταυτόχρονα, η ΔΕΔΑ εντάσσει στο σχεδιασμό της την αναβάθμιση της τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των καταναλωτών, οι οποίοι μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης: 2162000499, 2162000401-5 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9π.μ. – 5μ.μ.) και στο email: [email protected].

Η ΔΕΔΑ βρίσκεται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, διασφαλίζοντας όλες τις λειτουργικές δραστηριότητες της εταιρείας και συμβάλλοντας με όλες της τις δυνάμεις στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
για να δειτε την πορεία της αίτησής σας