Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κιλκίς: Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών

                                                                                                                                                                                                Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2022

                                                                                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                                              Κιλκίς: Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς. Αυτό το διάστημα, ολοκληρώνεται ακόμη ένας κύκλος εργασιών και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Με τη σύνδεση στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές θα έχουν ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη χειμερινή περίοδο, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, στην επιθυμητή θερμοκρασία και χωρίς περιορισμούς ποσότητας και κατανάλωση ενέργειας για την προθέρμανσή του, καθώς και γρηγορότερο μαγείρεμα.

Επίσης, χάρη στους «έξυπνους» μετρητές που η ΔΕΔΑ τοποθετεί σε όλους τους καταναλωτές της, επιτυγχάνεται ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και εξοικονόμηση, ενώ υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί πληρώνοντας μόνο για την ποσότητα αυτή.

Επιπλέον, μειώνεται το κόστος συντήρησης του λέβητα, καθώς πρόκειται για καθαρό καύσιμο και δεν απαιτείται η προπληρωμή και η αποθήκευση του.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, επισυνάπτονται πίνακας και χάρτης με τις οδούς στις οποίες ολοκληρώνονται αυτό το διάστημα οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Κιλκίς (αποτυπώνονται με κίτρινο χρώμα). 

Οι πολίτες οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/) ή να ολοκληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 212 0215 904 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσης σε διάστημα 12 μηνών από την κατασκευή της παροχής.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
για να δειτε την πορεία της αίτησής σας