Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 11711

Πρόεδρος

Πρόεδρος

Προφίλ: Alessandro Menna

Γεννημένος στη Ρώμη το 1980, αποφοίτησε με άριστα από την Ηλεκτρονική Μηχανική το 2004, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2004, η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στη Finmeccanica, τώρα Leonardo, πρωτοπόρος στον τομέα της αεροδιαστημικής, της άμυνας και της ασφάλειας. Από το 2013 έως το 2015, ηγήθηκε της μονάδας μηχανικής και προπώλησης του τμήματος Κυβερνοασφάλειας και Διασφάλισης Πληροφοριών για να γίνει στη συνέχεια Αντιπρόεδρος για την Κυβερνοασφάλεια του τμήματος Leonardo, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ενσωμάτωσης των εταιρειών του Ομίλου.

Το 2019, ήταν στο Capgemini ως Αντιπρόεδρος για την Κυβερνοασφάλεια. Στη συνέχεια κλήθηκε να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Global Business Line Cloud Infrastructure Services, με αρμοδιότητες για τις ιταλικές επιχειρήσεις.

Είναι Chief Security Officer στην Italgas από τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη φυσική ασφάλεια, τις εταιρικές πληροφορίες, την καταπολέμηση της απάτης, την ιδιοκτησία, τη διαχείριση εγκαταστάσεων και γενικές υπηρεσίες για τον Όμιλο.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
για να δειτε την πορεία της αίτησής σας