Αρχική » Blog » Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τα έργα φυσικού αερίου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τα έργα φυσικού αερίου

                                                                                                                                                                                                          Αθήνα, 3 Μαΐου 2023

 

 

                                                                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                                            «Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τα έργα φυσικού αερίου»

 

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τον δήμο Κατερίνης και το Επιμελητήριο Πιερίας τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου την αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/), αξιοποιώντας την 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης που η ΔΕΔΑ προσφέρει φέτος σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Κατερίνη είναι το εξής:

Δευτέρα 8/5/2023 

  • 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κατερίνης (Πλατεία Δημαρχείου), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 
  • 19:00 μ.μ. : Η ΔΕΔΑ, ο δήμος Κατερίνης και το Επιμελητήριο Πιερίας συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση των επαγγελματιών της πόλης σχετικά με τις υφιστάμενες εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής στην Κατερίνη (Επιμελητήριο Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9).