Αρχική » Blog » Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Άμφισσα, Καρπενήσι και Λιβαδειά για τα έργα φυσικού αερίου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Άμφισσα, Καρπενήσι και Λιβαδειά για τα έργα φυσικού αερίου

                                                                                                                                                                                                          Αθήνα, 2 Μαΐου 2023

 

 

                                                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                          «Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Άμφισσα, Καρπενήσι και Λιβαδειά για τα έργα φυσικού αερίου»

 

 Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Άμφισσα, το Καρπενήσι και τη Λιβαδειά θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ στις 3, 4 & 5 Μαΐου 2023 με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου, την αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/), αξιοποιώντας την 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης που η ΔΕΔΑ προσφέρει φέτος σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους Δελφών, Καρπενησίου και Λεβαδέων, είναι το εξής:

  • Τετάρτη 3/5/2023 Άμφισσα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.:   Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Δελφών στην πλατεία Κεχαγιά, προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 
  • Πέμπτη 4/5/2023 Καρπενήσι 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ  & 17:00 μ.μ.– 20:00 μ.μ.:  Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στο κεντρικό δημαρχείο Καρπενησίου (Εθνικής Αντιστάσεως 1), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 
  • Παρασκευή 5/5/2023 Λιβαδειά 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.