Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 11711

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα έργα φυσικού αερίου σε Γιαννιτσά, Βέροια και Αλεξάνδρεια από 28-30/11/2022

                                                                                                                                                                                                Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2022

                                                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                           Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ στην Κεντρική Μακεδονία για τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου

 

                  Σειρά εκδηλώσεων σε Γιαννιτσά, Βέροια και Αλεξάνδρεια από 28 – 30/11/2022 με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών

 

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μεγάλα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους Γιαννιτσών, Βέροιας, Αλεξάνδρειας και τα Επιμελητήρια Πέλλας και Ημαθίας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στα Γιαννιτσά, τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια με σκοπό να παρέχουν στους πολίτες και τους επαγγελματίες του χώρου έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση  για την πορεία υλοποίησης των έργων και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, ευκολία στην τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας,  να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων της ΔΕΔΑ στην Κεντρική Μακεδονία είναι το εξής:

1.  ΓιαννιτσάΔευτέρα 28/11/2022             
  • 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (Κ. Ασμανίδη 2) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
  • 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Επιχειρηματιών και Επαγγελματικών Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη των Γιαννιτσών», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ, το Επιμελητήριο Πέλλας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών στην αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Κ. Ασμανίδη 2).
2. ΒέροιαΤρίτη 29/11/2022           
  • 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
  • 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στις πόλεις Βέροια και Αλεξάνδρεια», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Ημαθίας στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3).
3.   ΑλεξάνδρειαΤετάρτη 30/11/2022    
  • 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου 141) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
για να δειτε την πορεία της αίτησής σας