Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

                                                                                                 

                                                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         

                                                                           Σε εξέλιξη το έργο φυσικού αερίου στη Λαμία

 

                                      Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να συνδεθούν άμεσα με το δίκτυο

 

Η ΔΕΔΑ ενημερώνει ότι τα έργα κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, παρέχοντας ήδη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις πρόσβαση σε μια πιο καθαρή, οικονομική και αποδοτική μορφή ενέργειας.

 

Ειδικότερα, στις οδούς που αποτυπώνονται στον συνημμένο χάρτη με πράσινο χρώμα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου θα ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, θα μπορούν να συνδεθούν άμεσα, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών, την ελαχιστοποίηση της όχλησης και τον έγκαιρο και αποτελεσματικό συντονισμό με τον Δήμο Λαμιέων, που πραγματοποιεί εργασίες ανάπλασης, οι πολίτες οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου μπορούν να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/). Επίσης, για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 433 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.).

 

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για  φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθεί χάρτης με τις οδούς στις οποίες πραγματοποιούνται, αυτό το διάστημα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου και μπορεί να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία σύνδεσης.

Παράλληλα, οι δημότες Λαμίας μπορούν εδώ να δουν το συνολικό πρόγραμμα επεκτάσεων για το πρώτο τετράμηνο εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Δημότες των οποίων τα ακίνητα βρίσκονται εκτός του προγραμματισμού του πρώτου τετράμηνου εργασιών, μπορούν επίσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για σύνδεση με το δίκτυο, ακολουθώντας την προαναφερθείσα διαδικασία, προκειμένου η διεύθυνση του ακινήτου τους να ληφθεί υπόψη στη χάραξη του επόμενου προγραμματισμού επεκτάσεων.

 

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
για να δειτε την πορεία της αίτησής σας